Web Analytics Made Easy - Statcounter

سکینه بیگلری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طی سال گذشته حدود چهار هزار زوج متقاضی طلاق در مراکز کاهش طلاق پذیرش شدند که از این تعداد بیش از سه هزار زوج پس از مداخلات روان شناختی مراکز مشاوره و خدمات روان شناختی تعیین تکلیف شده و ۳۷۶ زوج به سازش قطعی رسیدند.

وی با اشاره به برگزاری ۱۱ هزارو ۴۲۳ جلسه مشاوره برای زوجین متقاضی طلاق اضافه کرد: طی مدت یاد شده برای بیش از ۶۰۰ متقاضی طلاق یک هزار و ۲۰۰ یاری برگ جهت دریافت  خدمات مشاوره و روان شناختی از مراکز مشاوره و خدمات روان شناختی غیر دولتی تحت نظارت بهزیستی استان و همکار با طرح کنترل و کاهش طلاق ارائه  شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت پیشگیری با بیان اینکه بطور میانگین روزانه ۱۵ زوج در سامانه تصمیم ثبت نام می کنند ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از یک‌هزارو ۷۰۰ زوج متقاضی طلاق در سامانه تصمیم به آدرس  http://zaman.behzisti.net ثبت نام کردند.

وی با اشاره به اینکه کل فرآیند نوبت گیری، ارجاع و پاسخ دهی مراکز مشاوره اینترنتی است، گفت: متقاضیان پس از ثبت نام با تعیین وقت قبلی که توسط سامانه به آن‌ها نوبت داده می‌شود، در تاریخ مقرر به مرکزجامع مراقبت از خانواده مراجعه کنند.

بیگلری خاطرنشان کرد: زوجین متقاضی طلاق بعد از حضور در جلسه غربالگری (ارزیابی چند بعدی تشخیصی روانی اجتماعی) شرکت کرده و اگر توافقی صورت نگرفت، به یکی از مراکز مشاوره و خدمات روان شناختی تحت نظارت بهزیستی استان  ارجاع داده می‌شوند.

 به گفته وی، پس از برگزاری چهار جلسه مشاوره روان شناختی و مددکاری، پس از طی مدت ۴۵ روز، نتیجه مشاوره به بهزیستی ارائه می‌شود ودر صورت عدم سازش، پرونده به دفتر خدمات الکترونیک قضائی ارسال می شود.

برچسب‌ها مشاوره طلاق زنجان سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشاوره طلاق زنجان مشاوره طلاق زنجان سازمان بهزیستی کشور مراکز مشاوره روان شناختی متقاضی طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۰۶۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی

ایسنا/سیستان و بلوچستان در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی در دانشگاه سیستان و بلوچستان پیرامون علل مهاجرت و پیامدها و راهکارهای پیشگیری از آن بحث و بررسی شد.

در دومین روز از برگزاری این همایش، چنگیز رحیمی عضو هیأت علمی دانشگاه شیراز در زمینه "ساماندهی مدیریت خدمات مشاوره برای مدیران" و اسکندری عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در زمینه "راهکارهای حل چالش های روانی - اجتماعی دانشجویان، به ارائه سخنرانی پرداختند.

 باباپور عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز نیز درباره " علل مهاجرت و پیشگیری از آن اظهار کرد: برخی از کشورها تلاش دارند نخبگان و یا دانشجویان ما را به دلایل مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و زیست محیطی و .. به مهاجرت وادار کنند که لازم است دانشجویان را نسبت به پیامدهای مهاجرت هوشیار کنیم.

وی همچین به تشریح چالش های ترویج سبک زندگی سالم پرداخت و گفت: با پیشگیری از افراط و تفریط در زمینه های مختلف می توانیم چرخ زندگی را متعادل کنیم.

پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی از دیگر برنامه های دومین روز همایش ملی بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی