Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-27@12:24:52 GMT

آمار ازدواج کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۶۹۰۸۷۷

آمار ازدواج کاهش یافت

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، بهزاد وحیدنیا، با اشاره به فعالیت سامانه تصمیم طی چهار سال گذشته بیان کرد: در سال ۱۳۹۵ سامانه تصمیم در زمینه دعاوی طلاق توافقی، برای اولین بار در خراسان رضوی راه‌اندازی شد و به تدریج در استان‌های دیگر نیز شروع به فعالیت کرد؛ به طوریکه تا سال ۱۳۹۸، ۲۴ استان تحت پوشش سامانه تصمیم قرار گرفتند، البته این سامانه تنها برای طلاق‌های توافقی و تنها در مراکز استان‌ها فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: براساس ماده ۱۶ و ۱۷ قانون حمایت از خانواده مجموعه قوه قضائیه نیز مکلف به ایجاد مراکز مشاوره‌ای برای کاهش طلاق شده است که البته در تبصره ماده ۱۶ مخیر به تامین خدمات مورد نیاز از طریق مراکز مشاوره سازمان بهزیستی است که تعاملات مطلوبی در سطح ملی و استانی شکل گرفته و سامانه تصمیم یکی از نتایج سیاستگذاری‌های مشترک است. 

وی افزود: همچنین به تناسب ضرورتی که برای اقدام فوری، متفاوت و فوق‌العاده برای مدیریت مسائل مربوط به مردم و به خصوص در حوزه خانواده وجود داشت، نمی‌توانستیم منتظر بمانیم که این زیرساخت‌ها به تدریج ایجاد شود؛ در نهایت این ظرفیت‌های ملی شبکه تامین سلامت روانی اجتماعی در بخش غیردولتی که همان مراکز مشاوره‌ای و روانشناختی هستند به کار گرفته شد. اما نکته‌ای که وجود دارد این است که در حال حاضر به لحاظ پاسخگویی سازمان بهزیستی در نوع طراحی به شیوه‌ای عمل کرده است که اگر سایر انواع دعاوی هم ارجاع شود، سازمان بهزیستی قابلیت پاسخگویی و ارائه خدمات به مسائل را دارد.

وحیدنیا افزود: البته برای ورود به مباحث سایر انواع دعاوی نیز علاوه بر توافق بین‌بخشی، موضوع تامین منابع مطرح است.

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر زیرساخت‌های لازم وجود دارد و هر خدمت روانی و اجتماعی که لازم باشد از طریق این مراکز تامین شود، تامین می‌شود، این نکته‌ای است که هم می‌تواند سیاستگذاران را در طراحی قوانین موضوعی همراهی کند و در بخش‌های مختلف نیز می‌توانند از این ظرفیت‌ها استفاده کنند. 

وی در ادامه با بیان اینکه برای پیشبرد سامانه تصمیم در فازهای بعدی باید با قوه قضائیه و شورای اجتماعی کشور تعاملاتی شکل گیرد، ادامه داد: توافقی که در نیمه دوم سال جاری میان قوه قضائیه و سازمان بهزیستی صورت گرفت باعث توسعه پوشش خدمات در کلیه استانهای کشور شد تا بتوانیم این سامانه را برای شهرستان‌های بالای ۵۰ هزار نفر در کشور نیز راه‌اندازی کنیم که این اتفاق موجب تحت پوشش قرار گرفتن ۲۱۰ شهرستان دیگر در سامانه تصمیم شد. 

به گفته مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور، در حال حاضر ۳۲۰ شهرستان تحت پوشش این برنامه قرار دارند.   

وحیدنیا با بیان اینکه حدود ۳۱۰۰ مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی سازمان بهزیستی در کشور فعال هستند، گفت: بالغ بر ۹۰۰ مورد از این مراکز و کلنیکهای مددکاری اجتماعی، خدماتی را برای ارائه مشاوره به زوجین ارائه می‌دهند.

مدیرکل مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور یکی از مشکلات سامانه تصمیم در گذشته را تعداد بالای پشت نوبتی‌ها در زمینه خدمات ارزیابی چندبعدی تشخیصی (غربالگری) در برخی از شهرستان‌ها دانست و افزود: در این راستا واحدهای غربالگری یا ارزیابی روانی و اجتماعی و مراکز مشاوره را در کشور توسعه دادیم که این موضوع دسترسی را تسهیل و مدت انتظار افراد را کمتر می‌کند.

وی با اشاره به آمار طلاق و ازدواج در کشور گفت: از سال ۹۵ تا سال ۹۸ میزان ازدواج‌ها براساس آماری که در سایت ثبت احوال نیز منعکس شده، کاهش داشته است و همچنین در بحث طلاق تغییر چندان محسوسی وجود نداشته است.

پربیننده ترین نیوشا ضیغمی با خواهرشوهرش +عکس دستور وزیر آموزش و پرورش برای بازگشایی مدارس هدیه عجیب همراه مریض به پزشک! +عکس مدارس تمام مناطق به جز مناطق قرمز باید باز باشد آخرین آمار کرونا در ایران (۹۹/۱۰/۲۵)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ازدواج سامانه تصمیم مراکز مشاوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۹۰۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: کاربرد هوش مصنوعی به‌منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان، امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا (ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد؛ مصطفی صالحی مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت‌های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

وی با اشاره به بیاناترهبر انقلاب با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

صالحی بیان کرد: در سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشتند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم افزود: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده امسال، با تمرکز بر به‌کارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفت‌وگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

صالحی در این مراسم ضمن قدردانی از تمامی دست‌اندرکاران برگزاری این همایش سه روزه، اظهار کرد: باید چالش‌های فراروی مراکز را با همکاری و همفکری یکدیگر برطرف کنیم و همه دانشگاه‌ها مکمل همدیگر باشیم.

برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی و نشست‌های پرسش و پاسخ شرکت کنندگان پیرامون مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشجویان از دیگر برنامه‌های این همایش ملی بود.

کد خبر 748113

دیگر خبرها

  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور در زاهدان معرفی شدند
  • هوشمندسازی خدمات حوزه مشاوره و سلامت دانشجویی با به‌کارگیری هوش مصنوعی
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • نشست مدیران مراکز مشاوره ومراکزبهداشت ودرمان کشور درزاهدان