Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان مدنی، معاون توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی در رابطه با نقش سازمان بهزیستی در کاهش اضطراب ناشی از کرونا اظهار کرد: دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور از سال ۷۱ در راستای چشم انداز و اهداف کلان خود به‌منظور ارتقای سطح سلامت روانی اجتماعی آحاد جامعه از طریق برنامه ریزی و سیاست گذاری و نظارت در اجرای برنامه‌ها تلاش کرد که فعالیت‌های سلامت روان را عهده دار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از اینرو، طبیعتا در زمان کرونا این احساس بیشتر جلب توجه می‌کرد و، چون نیاز است به کمک مردم بشتابیم و در سراسر دنیا کرونا باعث استرس مردم شد و ناخودآگاه استرس افرادی که مشکلات روانشناختی داشتند تشدید شد و سایر مردم هم دچار استرس، نگرانی، اضطراب و پرخاشگری و ... شدند.

وی تصریح کرد: سازمان بهزیستی کشور قبلاً سامانه مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ را داشت که از ۸ صبح تا ۸ شب به مردم عزیز خدمات روانشناختی ارائه می‌داد، اما با نیاز بیشتر مردم این سامانه از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب فعال بود و تعداد نیرو‌ها بیشتر شد و حتی ایام تعطیلات هم فعالیت صورت گرفت و مردم عزیز تماس گرفتند.

مدنی گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا، ۱۴۰۰ تماس داشتیم که ۵۷ هزار تماس ما مستقیما در ارتباط با موضوع کرونا بود که مردم در خصوص آن پرسش‌های داشتند و به جز آن، از ۱۲ فروردین ماه، سامانه خودارزیابی سلامت روان را طراحی کردیم که افراد وارد سامانه corona.behzisti.ir می‌شوند و این سامانه به صورت هوشمند عمل می‌کند و اگر این سامانه احساس کند که فرد دچار اختلال اضطراب و یا افسردگی دارد سوالات دیگری را مطرح می‌کند و در صورتی که شدت این اختلالات افراد بیشتر باشد با سامانه تلفنی ۱۴۸۰ معرفی می‌شوند و همکاران ما با این عزیزان صحبت کرده و مشاوره‌های لازم را ارئه می‌دهند و حتی اگر لازم باشد به مراکز حضوری بهزیستی ارجاع داده می‌شوند.

​معاون توسعه پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی بیان کرد: سامانه تلفنی ۱۴۸۰‌از ساعت ۸ صبح لغایت ۱۲ شب در تمامی روز‌ها فعال است که هموطنان در سراسر کشور می‌توانند در صورت احساس ترس، اضطراب، افسردگی، اختلالات خواب، پرخاشگری و مشاوره خانوادگی و در زمینه فرزندان می‌توانند با این سامانه تماس بگیرند که همکاران ما در حوزه‌ها و تخصص مختلف به آن‌ها مشاوره می‌دهند. غیر از این مسئله، سامانه خودارزیابی سلامت روان در ایام کرونا را داریم که عزیزان می‌توانند وارد این سامانه شوند و از آن‌ها سوالاتی پرسیده می‌شود و پاسخ می‌دهند. اگر هموطنان دچار اختلالت استرس، وسواس و اضطراب شده اند به سامانه تلفنی ۱۴۸۰ ارجاع داده می‌شوند که همکاران ما با مصاحبه‌های بیشتر به این عزیزان کمک می‌کنند تا به مراکز مشاوره حضوری بهزیستی مرتبط با اختلالات خود مراجعه کنند.

وی گفت: ما در تمامی استان ها، مراکز مشاوره حضوری داریم که به عزیزان خدمات ارائه می‌کنند.

مدنی تصریح کرد: یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر با سامانه تلفنی ۱۴۸۰ تماس گرفته اند که غیر از این، افرادی هم بودند که از ۱۲ فروردین خدمات مشاوره دریافت کرده اند که عمدتا خانم‌ها با آمار ۷۲ درصد بودند و در این میان، آمار آقایان ۳۷درصد بودند که خانم‌های خانه دار بیشتر از این سامانه استفاده کرده اند.

وی گفت: ۴۷درصد افراد اضطراب منتشر داشته اند که این نشان دهنده این است که متاسفانه به خاطر ایام کرونا، اضطراب و استرس در هموطنان ما بیشتر شده است.


 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اضطراب برنامه ریزی استرس سازمان بهزیستی اضطراب کرونا سازمان بهزیستی اضطراب ناشی از کرونا سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۸۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • انجام ۲۰ دقیقه بازی تتریس می تواند از ابتلا به اختلال اضطراب پس از حادثه جلوگیری کند
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین