Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی در بازدید از مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی گفت : مقابله با کرونا نیازمند امنیت روانی و آرامش عمومی است.

به گزارش برنا از قزوین، مریم بیدخام در بازدید از مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی قزوین با تقدیر و تشکر از مشاوران و روانشناسان بهزیستی که در حوزه سلامت روان جامعه تلاش می کنند گفت: در این روزهای کرونایی و اضطراب های ناشی از آن و همچنین در دسترس نبودن خدمات مشاوره حضوری ، ارائه خدمات  مشاوره تلفنی توسط مرکز اورژانس اجتماعی بهزیستی ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در پی شیوع ویروس کرونا و الزام افراد به حضور در خانه، حجم اضطراب و استرسهای ناشی از کرونا باعث شده تا هموطنان به مشاوره‌های تخصصی در حوزه‌های روانی نیاز جدی تری داشته باشند.


بیدخام افزود : دردهای جسمی مبتلایان با مصرف دارو و مراقبت های پزشکی و رعایت اصول بهداشتی التیام می یابد،اما برای بهبود شرایط روحی بیماران  مشاوره روانشناسی ضرورت پیدا می کند.


مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری با اشاره به اینکه همزمان با شیوع کرونا شاهد افزایش اضطراب و استرس‌های روانی ناشی از آن در برخی مردم هستیم ، افزود: به همین منظور مشاوران و روانشناسان بهزیستی بطور ۲۴ ساعته اقدام به پاسخگویی و مشاوره تلفنی می‌کنند.


وی افزود : دریافت مشاوره تلفنی ، نحوه مواجهه فرد با تنش‌های روانی ناشی از کرونا، مدیریت استرس و کنترل هیجان از جمله مواردی است که مشاوران بهزیستی به عنوان مدافعان حوزه سلامت روان  از طریق تماسهای تلفنی تلاش می کنند تا شهروندان با آرامش روان بیشتری روزهای قرنطینه را طی‌ کنند.


مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری همچنین با اشاره به راه اندازی سامانه خود ارزیابی روانشناختی کرونا توسط بهزیستی کشور افزود: این سامانه به نشانی http://corona.behzisti.ir/ به منظور پیشگیری از آسیب‌های روانی  اجتماعی ناشی از بحران اقدام به غربالگری اضطراب و استرس ناشی از آن کرده و سپس توصیه‌های روانشناختی را به آن‌ها ارائه می دهد.


به گفته بیدخام در سامانه روانشناختی بهزیستی از تخصص روانپزشک، روانشناس بالینی، روانشناس عمومی، سلامت در بلایا و خدمات درمانی بهداشتی استفاده شده و افراد می توانند پس از ارزیابی با دریافت کد رهگیری در سامانه ۱۴۸۰ و دیگر مراحل درمانی پیگیر وضعیت اختلالات خویش باشند.


وی تصریح کرد : عموم شهروندان با مراجعه به این سامانه می‌توانند ضمن ارزیابی وضعیت سلامت روان خود دریابند که چه سطحی از افسردگی، اضطراب و استرس ناشی از کرونا را تجربه می‌کنند و برای پیشگیری از آن چه اقداماتی باید انجام دهند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بهزیستی اورژانس اجتماعی کرونا ویروس تنش های روانی اضطراب و استرس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۴۸۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است

به گزارش قدس خراسان،علی فتحی آشتیانی امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: در روانشناسی دو رویکرد عمده بیماری‌محور و سلامت‌محور داریم؛ رویکرد غالب در روانشناسی تا اواخر قرن بیستم رویکرد بیماری‌محور بود و بر همین اساس رویکردهای درمانی مختلفی از جمله شناختی‌رفتاری، روان‌تحلیلگری و انسانگرایی را مشاهده می‌کنیم که ماحصل رویکرد بیماری‌محور است و شاید علت آن نیز جنگ جهانی اول و به‌ویژه جنگ جهانی دوم بود.

وی افزود: از اوایل قرن ۲۱ تغییری در رویکرد ایجاد شده و به سمت رویکرد سلامت‌محوری حرکت کردیم. در رویکرد سلامت‌محوری و جامعه‌محوری سرمایه‌هایی از جمله اعتماد اجتماعی و سرمایه روانشناختی داریم که از اهمیت زیادی برخوردار است و وظیفه ما است که از این زاویه به مسئله بپردازیم.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره گفت: در سرمایه روانشناختی ۴ مولفهٔ اساسی از جمله امید و تزریق آن به جامعه، خوش‌بینی، تاب‌آوری و خودکارآمدی مطرح است.

فتحی آشتیانی بیان کرد: سازمان نظام روان شناسی و مشاوره در سال ۱۳۸۲ تاسیس و در ۹ اردیبهشت ماه قانون آن تصویب و به دولت ابلاغ شد. از حدود هفت ماه و نیم گذشته که این مسئولیت را برعهده گرفتیم، تعداد اعضا از ۵۷ هزار عضو به ۶۴ هزار عضو رسیده است.
وی با بیان اینکه پیش از شهریورماه سال گذشته که این مسئولیت را بر عهده گرفتیم، تنها ۸۷۵۵ نفر پروانه کار تخصصی گرفته بودند، عنوان کرد: ما رویکرد دادن پروانه را عوض کرده و با کمک سازمان سنجش آزمون صلاحیت حرفه‌ای را در دی‌ماه برگزار کردیم که ۱۶ هزار و ۳۷۱ نفر در آن شرکت کرده و از این تعداد ۸۰۴۱ نفر نمره قبولی را کسب کردند.

رئیس سازمان نظام روان شناسی و مشاوره ادامه داد: بنا بر این گذاشته شد که در اردیبهشت ماه سال جاری تمام ۸۰۴۱ نفر قبول شده در آزمون صلاحیت حرفه‌ای مورد مصاحبه قرار بگیرند. تمرکززدایی یکی از رویکردهای ما بوده و مصاحبه نیز توسط شوراهای استانی انجام می‌شود. تا انتهای اردیبهشت ماه به میزان ۲۰ سال گذشته پروانه کار تخصصی داده خواهد شد.

فتحی آشتیانی تصریح کرد: آزمون صلاحیت حرفه‌ای بعدی با همکاری سازمان سنجش قرار بود در تیر ماه برگزار شود اما به تاخیر افتاده و احتمالا در شهریور ماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به انتخابات شوراهای استانی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: این انتخابات سال گذشته پس از ۸ سال به صورت الکترونیک انجام و میزان مشارکت در استان‌ها ۳۷.۵۴ درصد بود.

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره تصریح کرد: جهت سامان دادن به کارگاه‌هایی که افراد با صلاحیت یا بدون صلاحیت با هزینه‌های بالا برگزار می‌کردند، برنامه مدرسه مهارت‌آموزی و توانمندسازی تصویب شده و به زودی ابلاغ می‌شود.

فتحی آشتیانی خاطرنشان کرد: ارتقاء سواد سلامت روانی یکی از وظایف ما بوده که با کمک رسانه‌ها باید در این مسیر گام برداریم. جلوگیری از فعالیت روانشناسان زرد یا روانشناس‌نماها تنها با نام بردن از آن‌ها امکان‌پذیر نیست و سواد سلامت روانی جامعه باید آنقدر ارتقاء پیدا کند که مردم تشخیص دهند که به چه افرادی باید مراجعه کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • راه مبارزه با روانشناس‌نماها ارتقاء سواد سلامت روانی جامعه است
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی
  • نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن