Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@12:18:08 GMT

اجرای طرح خودارزیابی وضعیت روانشناختی

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۵۳۰۳

اجرای طرح خودارزیابی وضعیت روانشناختی

دکتر حسین نحوی نژاد مدیرکل بهزیستی گیلان از اجرای طرح خودارزیابی وضعیت روانشناختی با هدف غربالگری سیستماتیک افرادی که دچار استرس اضطراب،افسردگی و سایر فشارهای روانی ناشی از هراس" ابتلا به ویروس کرونا " گردیده اند خبر داد.

به گزارش خبرگزاری برنا ؛ مدیرکل بهزیستی گیلان دکتر حسین نحوی نژاد عنوان کرد : شیوع ویروس کرونا موسوم به کووید ۱۹  با گسترش و پراکندگی و سرعت بسیار بالا که استان گیلان را از استانهای  مقدم نفوذ در کشور ما قرار داد نه تنها بحرانی جهانی را رقم زد بلکه دغدغه هایی که بواسطه هراس از ابتلاء به ویروس کرونا برای تمامی گروههای انسانی بوجود آمده،می تواند در صورت بی توجهی،منجر به بروز اختلال در عملکرد روانی اجتماعی افراد گردیده و در نهایت ،کارکرد مطلوب انسانها را با چالش مواجه سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 طرح محب، طرح حمایتهای روانی اجتماعی در بلایا ی طبیعی سازمان بهزیستی کشور با همکاری سایر استانها ، سامانه ی  خودارزیابی وضعیت روانشناختی در قالب اقدام هماهنگ ارائه خدمات مشاوره و روانشناختی را طراحی کرد.

وی افزود : عملکرد این سامانه به گونه ای است که با غربالگری سیستماتیک افرادی که دچار استرس اضطراب،افسردگی و سایر فشارهای روانی ناشی از هراس" ابتلا به ویروس کرونا " شده اند و احساس می کنند نیاز به حمایت،مشاوره و پشتیبانی روانشناختی دارند، شرایط افراد مراجعه کننده به این سامانه را بررسی و ارزیابی نموده و در مرحله بعد، راهنمایی و ارجاع مناسب جهت برخورداری افراد مذکور از خدمات پیش بینی شده تخصصی نظیر ارجاع به مراکز مشاوره ای و روانشناختی تخصصی اعم از حضوری و یا تلفنی(صدای مشاور ۱۴۸۰) را به ایشان ارائه می دهد.

آدرس سامانه:

Corona.behzisti.ir

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۵۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: رویکرد پیش روی ما برای رشد دادن و زمینه‌سازی برای ارتقاء بهداشت روانی و پیشگیری از آسیب‌های متعدد از جمله تغییر سبک زندگی، اگر جامعه‌محور نشود، در پیشگیری و حل بحران‌ها موفق نخواهیم بود.

سید محسن اصغری نکاح امروز، ۷ اردیبهشت‌ماه در همایش روز روانشناسی و مشاوره با شعار «روانشناسی در خدمت جامعه» که در مرکز همایش‌های شهدای سلامت مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروزه در پزشکی، سبک زندگی و پیشگیری و آسیب‌زدایی مبتنی بر آن جزء محورها و راهبردهای اساسی شده است. نمی‌توانیم با مسائل عاطفی، هیجانی و روانشناختی سر و کار داشته باشیم اما سراغ سبک زندگی نرویم؛ نمی‌توانیم روانشناس باشیم و برای شناخت چالش‌های روانشناختی جامعه تنها در کلینیک بنشینیم.

وی افزود: رویکرد پیش روی ما برای رشد دادن و زمینه‌سازی جهت ارتقاء بهداشت روانی و پیشگیری از آسیب‌های متعدد از جمله تغییر سبک زندگی، اگر جامعه‌محور نشود، در پیشگیری و حل بحران‌ها موفق نخواهیم بود.

رئیس شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ادامه داد: راهبرد سازمان نظام روانشناسی جامعه‌محور بودن است و در این جامعه‌محوری تعامل با سازمان‌ها و نهادهایی که مسئولیت دارند جزء اساسی‌ترین موضوعات است.

اصغری نکاح اضافه کرد: استان خراسان رضوی یک کلان‌استان بوده و شورای استانی باید به صورت ویژه دیده شود. بیشترین حجم همکاران دارای عضویت، پروانه و کلینیک‌ها پس از تهران در خراسان بوده و اساتید بزرگی در خراسان و مشهد وجود دارند.

وی خاطرنشان کرد: ۷۹۶ نفر در استان در آزمون صلاحیت حرفه‌ای نمره قبولی کسب کرده‌اند و این افراد باید توسط شورای استانی خراسان رضوی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره مورد مصاحبه قرار بگیرند. رویکرد ما مشاوره همگانی بوده و جدا از نام دانشگاه‌ها و موسسات، صلاحیت‌های حرفه‌ای دیده می‌شود.

دانشیار گروه آموزشی روانشناسی مشاوره و تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: امروزه همکاران ما از نظر ارائه خدمات با توجه به هزینه‌های بسیار سنگین جاری جهاد می‌کنند. زمانی هویت روانشناسی را برای جامعه احراز می‌کنیم که خدمات ارزنده‌ای به جامعه بدهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ارائه خدمات «مشاوره‌ای – آموزشی»، آنلاین و حضوری مرکز روانشناختی «جهت» برای عموم
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • رویکرد ما برای ارتقاء بهداشت روانی باید جامعه‌محور شود
  • نقش روانشناسی و مشاوره در ارتقاء بهداشت روانی جامعه با اهمیت است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد