Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حجت الاسلام والمسلمین محمد شفیعی از راه اندازی سامانه کاهش طلاق (تصمیم) در استان کرمان توسط بهزیستی خبر داد و گفت: این سامانه در اجرای طرح کاهش و کنترل طلاق و همچنین ساماندهی مشاوره‌ها با مشارکت بهزیستی، قوه قضائیه و نظام روانشناسی راه اندازی شده است. تاریخ انتشار: 11:00 - 07 شهريور 1398 - کد خبر: ۵۴۵۴۸۹ به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، رئیس مجتمع قضایی خانواده کرمان در مراسم افتتاحیه (سامانه تصمیم) ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت با اشاره به اهمیت مشاوره در دین مبین اسلام گفت: خانواده از مهمترین نهاد‌های اجتماعی است که در هر دوره بشری برای دوام و بقا این نهاد به مشاوره نیاز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مقام قضایی عنوان کرد:هدف از راه اندازی "سامانه تصمیم" این است که زوجین دچار مشکل و اختلاف، قبل از اینکه وارد سیستم قضایی شوند، از طریق سیستم غربال این سامانه که شامل مددکار اجتماعی، روان شناس و کارشناس خانواده است، مشاوره‌هایی را دریافت کنند که به سازش منجر شود و از وقوع طلاق جلوگیری شود.

حجت الاسلام شفیعی خاطرنشان ساخت: زوجین پیش از اینکه اقدام به در خواست طلاق در محاکم قضائی کنند، از طریق سامانه «تصمیم» توسط مشاوران و روانشناسان بهزیستی مورد مشاوره قرار می‌گیرند.
وی افزود:همین فرآیند موجب شده است تا افراد ثبت‌نام کننده در سامانه بعد از دریافت مشاوره اگر امکان سازش بود، سازش می‌یابند و به آن‌ها آموزش‌های مهارت‌های زندگی داده می‌شود و اگر نتوانند به هیچ طریقی سازش یابند، پرونده به دادگستری ارجاع داده می‌شود.

وی با استناد به فرموده مولای متقیان علی بن ابیطالب (ع) که هیچ پشتیبانی بهتر از مشاوره نیست خطاب به مراکز مشاوره افزود: مشاوره به خانواده‌ها باید عالمانه ودلسوزانه مثبت و خیرخواهانه باشد و به گونه‌ای برنامه ریزی شود که زوجین از آموزش مهارت‌های زندگی و حل مساله بهره‌مند شوند.

رئیس محاکم دادگاه خانواده کرمان نرخ رسیدگی در چهار ماهه‌ی اول سال جاری را در محاکم خانواده خوب ارزیابی کرد و گفت:در مردادماه نیز رشد عملکردی مثبت بوده است.
۲۵ درصد پرونده‌های ارجاعی به مراکز مشاوره به سازش ختم شده است
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بهزیستی استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۵۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر

به گزارش قدس خراسان، محسن مه آبادی عنوان کرد: حدود ۱۰۰ معتاد متجاهر طی بهمن و اسفند ماه پارسال در این شهرستان جمع‌آوری شد که مردان این گروه به کمپ ماده ۱۶ واقع در شهرستان و زن‌ها نیز به مرکز نگهداری و بازپروری مربوطه در مشهد منتقل شده‌اند.
وی ادامه داد: با توجه به اثرات مثبت این اقدام، جمع‌آوری دیگر معتادان متجاهر شهرستان با افزوده شدن ظرفیت نگهداری از این مددجویان در چناران طی سال جاری ادامه خواهد یافت.
فرماندار چناران گفت: اعتیاد و طلاق عمده آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان بوده که برای کاهش آسیب‌های آن‌ها برنامه‌ریزی و اقداماتی صورت گرفته است.
مه آبادی بر جمع‌آوری و رصد اطلاعات رخدادهای مرتبط با آسیب‌های اجتماعی در چناران به وسیله دستگاه‌های متولی تأکید کرد و گفت: رصد و توجه به جمعیت دانش‌آموزانی که در سنین کم ازدواج کرده و توانایی زندگی مشترک ندارند از برنامه‌های آموزش و پرورش برای بررسی مسأله آسیب طلاق در خصوص این گونه پیوندهای زناشویی است.
وی با بیان این که شهرستان گلبهار دفترخانه ثبت طلاق ندارد گفت: زوجین این شهرستان برای ثبت طلاق به چناران می‌آیند لذا به نظر می‌رسد آمار طلاق در چناران کمتر از میزان ثبت شده فعلی است و همین موضوع ایجاب می‌کند که مجوز تأسیس دفتر طلاق در گلبهار نیز صادر شود.
فرماندار چناران گفت: نهادهای متولی موضوع ازدواج و مرتبط با مسأله طلاق از جمله ورزش و جوانان، بهزیستی و آموزش و پرورش کارگاه‌های آموزشی برای افزایش مهارت‌های زندگی برای جوانان در دوره‌های "قبل از ازدواج"، در دوره عقد و پس از آغاز زندگی مشترک ترتیب می‌دهند.
مه آبادی افزود: تلاش می‌شود سازمان‌های مردم نهاد در حوزه حمایت از خانواده و مشاوره ازدواج در شهرستان فعال شود و حتی از این ظرفیت مردمی در دیگر حوزه‌ها مانند اشتغال جوانان و تسهیلگری در راه‌اندازی کسب و کارها بهره بگیریم.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در استان کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق کردستان در سال گذشته